Zo herken je een goede kapsalon in Leiden

Vrijwel iedereen heeft wel eens te maken met een bad hair day. Zo’n dag waarop geen kam, stijltang of gel je haar in bedwang weet te houden. Gelukkig kun je met de juiste haarverzorging een hoop bad hair days voorkomen. Een goede kapper die jouw haar regelmatig onder handen neemt, is hierbij erg belangrijk. Maar hoe vind je een goede kapsalon in Leiden? Er zijn een aantal zaken waar je tijdens je zoektocht naar kunt kijken om je kans van slagen te vergroten.

 

Waar moet je op letten als je een fijne kapsalon in Leiden zoekt?

Bij je zoektocht naar een fijne kapper in Leiden, kun je letten op welke behandelingen een kapper allemaal aanbiedt. De meeste mensen gaan vooral naar de kapper om hun haar bij te laten knippen, maar het is fijn als je ook voor andere behandelingen bij jouw kapper terecht kunt. Wanneer je toch in de kappersstoel zit, is het handig als je ook meteen je haar kunt laten verven of een haarmaskertje krijgt. Ook zijn er kapsalons die andere beautybehandelingen aanbieden of je haar mooi vlechten.

 

Advies van een kapsalon in Leiden

Naast de behandelingen, kun je een goede kapsalon in Leiden ook herkennen aan het advies wat je meekrijgt. Als je bijvoorbeeld niet weet welk model of welke kleur mooi bij jou zal staan, kan je kapper je hierover adviseren. Goedgetrainde kappers weten als geen ander welk kapsel past bij de vorm van je gezicht of de kleur van je ogen. Wie weet durf jij dankzij je kapper wel een hele nieuwe look aan!

 

Een goede kapper geeft tips

Een fijne kapsalon in Leiden geeft ook tips voor thuis. Samen met je kapper kun jij er dan voor zorgen dat die bad hair days echt verleden tijd zijn. Vraag je kapper bijvoorbeeld naar de meest geschikte shampoo voor jouw haartype of welk merk krultang het beste werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *