HSP training in Breda

HSP staat voor Hoog Sensitief Persoon. Dit houdt in dat je erg gevoelig bent voor verschillende prikkelingen van buitenaf. Je hebt een sterk intuïtie vermogen wat jou helpt om de juiste beslissingen te maken. Ook voel je emoties van anderen erg goed aan. Dit maakt jou ontvankelijk voor positieve, maar ook negatieve emoties. HSP is een bijzondere eigenschap waar je vele voordelen uit kunt halen, mits je weet hoe hier mee om te gaan. Door middel van HSP training in Breda leer je om het beste uit deze eigenschappen te halen. Hierdoor zorg jij voor balans in je leven, zodat je met positieve energie aanwezig bent.

Waar helpt een HSP training jou bij?

Bij een HSP- er ligt overprikkeling altijd op de loer. Doordat je openstaat voor meer prikkels, raken je hersenen snel overspannen. Dit zorgt voor verminderd energiegevoel of blokkades waardoor jij je niet goed voelt. Dit is niet altijd makkelijk te herkennen en het is belangrijk om tijdig grenzen aan te geven. Zo bewaak jij je innerlijke wereld en zorg je dat je niet teveel beïnvloedt wordt door buitenaf. Met HSP training krijg jij meer inzicht in situaties die jou veel energie kosten. Hierdoor kan je meer evenwicht creëren, zodat je niet overbeladen raakt. Op deze manier zal je gelukkiger in het leven staan en het beste uit jezelf halen.

Wat doet een HSP coach?

HSP training in Breda helpt jou bewust te worden van jouw krachten en aandachtspunten. Zo heb jij meer begrip voor jezelf en wat voor jou werkt. Je hebt geen controle over je omgeving, maar je hebt wel controle over jouw eigen houding en in welke situaties je jezelf begeeft. Door handvatten te krijgen hoe je met overprikkeling om kan gaan en op welke manier jij weer kan opladen, zorg je dat je weer in het hier en nu kan leven. Hierdoor voel jij je weer goed over jezelf en jouw levenssituatie. Met behulp van een HSP coach leer je om de beste versie van jezelf te worden voor een gelukkig leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *