De nieuwe hype in Tilburg: private dining

 

Heb je er al van gehoord, private dining Tilburg? Uit eten gaan, dat is passé! Voortaan word je thuis in de watten gelegd. Stel je voor: je loopt je eigen keuken binnen, de lekkerste geuren komen je tegemoet. En niet jij staat te zwoegen achter het fornuis, maar een echte chef-kok. Dat is toch een droom die uitkomt? Je kunt over zijn of haar schouder meekijken en de kneepjes van het vak leren, of je ploft lekker ontspannen op je eigen bank en geniet ervan dat je niet hoeft te koken.

Private dining: zo werkt het 

Het gaat heel simpel in z’n werk: kies een datum naar keuze en boek je private dining-experience. De chef komt ‘s middags de eerste voorbereidingen treffen, ‘s avonds wordt je droommaaltijd vers bereid. Natuurlijk kun je jouw allergieën en wensen doorgeven. Ook een bijpassend wijnarrangement behoort tot de mogelijkheden! Private dining is een echte aanrader voor een romantische date, een gezellige avond met vrienden of om je familie te verrassen. 

Liever zelf koken? Boek een kookworkshop

Denk je nou: ik trek veel liever zelf het kookschort aan? Geen nood, ook dan is een verrassing in de keuken mogelijk. Wil je nieuwe, bijzondere recepten aan je koorrepertoire toevoegen, volg dan eens een kookworkshop in Tilburg. In vier tot vijf uur tijd leer je een hoogwaardig vijfgangendiner te bereiden, onder begeleiding van een chef-kok. Je kunt je voorstellen dat het ontzettend leerzaam is. Heel anders dan koken uit een kookboek, of met een recept dat je van internet hebt geplukt.

Verser dan vers

Zowel bij het private dining als bij de kookworkshop wordt gekookt met seizoensgebonden producten, zodat de smaak altijd op z’n lekkerst is. Er wordt afgewisseld tussen vlees-, vis-  en vegetarische gerechten, waarbij rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je kunt zelfs een barbecue-kookworkshop volgen in Tilburg. Je leert dan de perfecte bereidingswijze op de barbecue, maar gaat ook aan de slag met sausjes en salades. Waar wacht je nog op? Aan tafel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *