De meest populaire haartrends voor de vrouw

Op het gebied van haar en haarverzorging worden we met z'n allen steeds slimmer. Zo weten we bijvoorbeeld hoe we dof en droog haar kunnen behandelen, en hoe we gespleten haarpunten kunnen voorkomen. Maar daarvoor zijn we natuurlijk wel de nodige verzorgingsproducten nodig. Én een regelmatig bezoekje aan de kapper. Doordat ieder haartype anders is, en een unieke verzorging nodig heeft, zijn er honderden tips op het gebied van haarverzorging te vinden. Maar gelukkig zijn er ook trends die voor iedereen kunnen werken. Bijvoorbeeld trends op het gebied van haarstyling, kapsels én haarkleur.

Kapsels

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van vrouwen kapsels. Maar de boblijn is al jaren enorm populair. Bij dit kapsel word al je haar op één lengte geknipt, meestal is dit op de kaaklijn of de schouders. Tegenwoordig word de boblijn ook vaak gecombineerd met een pony. Je kunt hierbij kiezen tussen verschillende types pony, denk bijvoorbeeld aan de strakke rechte pony of de speelse scheve pony. En weet je niet zo goed welke pony je moet kiezen? Dan kan je kapper je daar natuurlijk uitstekend over adviseren.

Het kleuren van je haar

Steeds meer vrouwen kleuren hun haar. Of het nou is om grijze haren te verbergen, of gewoon om eens een andere kleur te proberen. Enkele jaren terug zagen we bijvoorbeeld veel vrouwen met blauw of roze tinten in hun haar. Maar tegenwoordig kiezen we toch liever voor warmere tinten. Denk bijvoorbeeld aan bruin, rood of koper. Deze tinten geven namelijk een natuurlijke, warme tint mee aan je haar. Je kunt deze look nog intenser maken door bijvoorbeeld het aanbrengen van high of lowlights.

Haarverzorgingsproducten

Ieder jaar worden er tientallen nieuwe verzorgingsproducten op de markt gebracht. En dit jaar zien we vooral veel producten met kokosolie als één van de hoofdingrediënten. En dat is niet zo gek. Kokos kan je haar en je hoofdhuid namelijk beschermen voor invloeden van buitenaf. Waardoor je droge en beschadigde lokken kunt voorkomen. Zeker het proberen waard, dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *